Special Needs


iYoga Utrecht biedt twee keer per week Special Needs lessen. Ik ben enorm dankbaar dat ik tijdens deze lessen mag assisteren en kan leren van zowel de docenten als de studenten.VOOR WIE

Yoga geneest niet en yogadocenten zijn geen artsen. Maar yoga kan je fysiek en mentaal wél sterker maken, verlichting en ontspanning geven, ruimte maken, je houding verbeteren en je ondersteunen tijdens een genezingsproces. Tijdens reguliere yogalessen kan het zijn dat er voor jouw beperkingen, ziekte of blessure niet voldoende aandacht is. Of dat het door fysieke beperkingen sowieso onmogelijk is om een reguliere les mee te doen. Special Needs lessen zijn voor iedereen mogelijk. Zowel mensen met bijvoorbeeld RSI klachten, extreme stijfheid, knieblessures of herstelde van ziektes als mensen met chronische ziektes als MS of reuma, hebben baat bij de Special Needs yogalessen. 


iYoga Utrecht

De Special Needs lessen bij iYoga Utrecht worden gegeven door twee of meer Iyengar yoga docenten en daarbij twee of meer assistenten (Iyengar yoga docenten in opleiding). Hierdoor kan er per student altijd voldoende aandacht gegeven worden. De oefeningen worden speciaal op de klachten van de student toegespitst en indien noodzakelijk wordt er gebruik gemaakt van props (stoelen, bolsters, blokken, riemen etc.) om de houdingen mogelijk te maken voor iedere individu.


Rooster:

Dinsdag 15:00 - 17:00 uur

Donderdag 17:00 - 19:00 uur


Ben je geïnteresseerd, wil je je opgeven of eerst nog meer informatie aanvragen klik dan hier.
SPECIAL NEEDS LESSEN